U gaat bouwen.
Hoe pakken we de zaken aan?

Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij wat belangrijk is om mooie projecten af te leveren.

Alles begint met een
goed gesprek.

01

Luisteren naar de klant

Wanneer we de mogelijkheid aangeboden krijgen om een project uit te werken, maken we om te beginnen een afspraak met de klant.

Tijdens dit gesprek luisteren we goed wat de wensen zijn betreffende de installatie en waar de klant wel of geen nood aan heeft.

02

Een volledig technisch dossier
bij de offerte

Volgend op het verkennend gesprek maken we een adviserend plan. Hierin worden de meest toepasselijke materialen en de verschillende mogelijkheden toegelicht. 

03

Totdat alles perfect op plan staat

Wanneer we van de klant het vertrouwen krijgen om samen aan zijn/haar project te werken wordt een tweede afspraak ingepland. Deze afspraak is van groot belang om de plannen en uitvoermethoden tot in de puntjes te verfijnen.

04

Uitvoering is nog steeds
het belangrijkste

Het is pas na alle vorige stappen dat we alles uiterst netjes installeren en programmeren binnen de afgesproken periode.

UITVOERING

Onze Watson&Volts-troepen zullen in verschillende

fasen instappen in uw project.

Hoe gaan we te werk?

Aftekenen
De eerste stap klinkt misschien een beetje raar, maar... we gaan op uw muren tekenen. Alle componenten die op het digitale plan staan, worden in real-life op de muren getekend. Samen met u doen we ter plaatse ook een doorloop van het project en checken we of het plan u in realiteit kan bekoren.
SLIJP- EN KAPWERKEN
Finale go is gegeven? Dan kappen en slijpen we de nodige sleuven. Dankzij de afzuiging op onze machines kunnen we het stof beperken en sowieso ruimen we achteraf alles ook netjes op.
Bekabeling
En dan is het tijd voor de bekabeling waarbij alle leidingen gelegd worden. Hierna maken we alles mooi vast en dichten we de gemaakte leidingopeningen.
Afwerking
Een volgend Watson&Volts team zal nu instappen in uw project. Er is steeds een leidinggevende technieker aanwezig die uw project technisch door en door kent. Eens de plak- en chapewerken achter de rug zijn, komen wij opnieuw langs om stopcontacten, schakelaars en de elektriciteitskast te plaatsen. Ook netwerk/Wifi en beveiliging kunnen we plaatsen en configureren voor u. Verlichting en afdekplaten installeren we pas wanneer alle ruwbouwaannemers hun werk beëindigd hebben.
Programmatie
Onze huisprogrammeur komt ter plaatse om uw installatie leven in te blazen. Alles wordt zorgvuldig overlopen zodat alles volgens uw wensen is ingesteld.
bouwen

Nazorg

Wanneer u als klant een tweetal maanden heeft kunnen genieten van uw nieuwe woning, komen we nog eens langs om de laatste zaken te verfijnen en aan te passen volgens uw wensen. Op deze manier heeft u dan ook totale controle over uw domotica systemen.

Opleidingen

Wanneer uw domotica installatie afgewerkt is ontvangt u een uitnodiging voor een opleiding op maat zodat u ten volle van de voordelen van uw installatie kan genieten.

Wist je dat Watson&Volts ook een YouTube kanaal heeft? Je kan er verschillende filmpjes vinden om u te helpen bij het personaliseren van uw installatie.

Alles op een rijtje